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Encyclopedia of Human Nutrition

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3rd Edition 2013


Hrsg. v. Benjamin Caballero, Lindsay H Allen und Andrew Prentice

Online

Inhalt :: Content

Umfassendes internationales Referenzwerk mit über 260 begutachteten Beiträgen zur menschlichen Ernährungsforschung. Es präsentiert die neuesten Erkenntnisse zu einer breiten Palette von ernährungsbezogenen Themen wie Lebensmittelsicherheit, Gewichtsmanagement, Vitamine, Bioengineering von Lebensmitteln, pflanzliche Ernährung und Rohkost. Neue Beiträge behandeln u.a. Bio-Lebensmittel, Biofortifikation, Nährwertkennzeichnung oder die Wirkung religiöser Bräuche auf Diäten. Sämtliche Beiträge sind mit umfangreichen Querverweisen und weiterführenden Literaturhinweisen versehen. Rund ein Drittel der Beiträge wurden gegenüber der 2. Auflage neu aufgenommen oder aktualisiert. Der Online-Ausgabe liegt die 2013 erschienene, 4-bändige Printausgabe, hrsg. von Benjamin Caballero, Lindsay H Allen und Andrew Prentice unter Mitwirkung zahlreicher Fachwissenschaftler, zugrunde.

Encyclopedia of Human Nutrition

Verlag :: Publisher

Elsevier Science

Preis :: Price

Preise auf Anfrage / Prices on request

Das Angebot richtet sich nicht an Verbraucher i. S. d. § 13 BGB und Letztverbraucher i. S. d. PAngV.

ISBN/ISSN

978-0-12-384885-7

Bestellnummer bei digento :: digento order number

10226024

Verlagsinformation :: Publisher's information

The role of nutrition in improving quality of life and combating disease is undeniable - and researchers from different disciplines are bringing their perspectives to bear on this fundamental topic.

The 4-volume Encyclopedia of Human Nutrition, Third Edition, is a thorough revision of the previous award-winning version and reflects the scientific advances in the field of human nutrition. It presents the latest understanding on a wide range of nutrition-related topics including food safety, weight management, vitamins, bioengineering of foods, plant based diet and raw foods among others. New articles on organic food, biofortification, nutritional labeling and the effect of religious customs on diet, among many others, reflect the dedication to currency in this revision. It not only contains the most current and thorough information available on the topic, but also contains broader cross-referencing on emerging opportunities for potential treatment and prevention of diseases.

An ideal starting point for scientific research, Encyclopedia of Human Nutrition, Third Edition, continues to provide authoritative information in an accessible format, making this complex discipline available to readers at both the professional and non-professional level.

Key Features

- Approximately 30% new content ensures readers have the latest research information

- Extensive cross-referencing provides key connections between topics in this multidisciplinary field

- Presents current information on relationships between disease and nutrition

- Covers thoroughly topics ranging from nutrient biochemistry and function to clinical nutrition and the epidemiology of diet, health and disease.

Readership

Nutritionists, clinical nutritionists, dietitians and allied health workers will all find this MRW useful. Libraries including university, medical school, public; food industry corporations; and government sectors dealing with nutritional policies will want this MRW in their library.

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