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Encyclopedia of Agricultural, Food, and Biological Engineering |
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2nd Edition 2010 |
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Online |
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Inhalt :: Content Umfassendes Nachschlagewerk mit über 3.000 Stichwörtern zur Technologie von Produkten mit landwirtschaftlichem Ursprung, der Gewinnung von Rohstoffen und Verarbeitung zu Lebensmitteln und anderen Konsumgütern. Die Spannweite erstreckt sich von Forstprodukten, landwirtschaftlichen Produkten, Fischereiprodukten zu biologischen Materialien und erneuerbaren Energiequellen. Darüber hinaus werden Themenbereiche wie die Produktion von tierischen Lebensmitteln von der Tierzucht (Transport, Verarbeitung, Kühlung, Verpackung u.a.), Technik in der Landwirtschaft (Schlepper, Erntemaschinen, Werkzeuge, Bewässerung u.a.), Lebensmitteltechnologie, Reinigung, Desinfektion, Abfalltechnologie, Fermentation und Biotechnik. Über 2.000 Abbildungen, Tabellen, Gleichungen und Berechnungen sowie weiterführende Literaturhinweise ergänzen das Nachschlagewerk. |
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Verlag :: Publisher CRC Press / Chapman & Hall - Taylor & Francis |
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Preis :: Price Preise auf Anfrage / Prices on request |
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Das Angebot richtet sich nicht an Verbraucher i. S. d. § 13 BGB und Letztverbraucher i. S. d. PAngV. |
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ISBN/ISSN 978-1-4398-2806-9 Bestellnummer bei digento :: digento order number 104027 |
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Verlagsinformation :: Publisher's information Encyclopedia of Agricultural, Food, and Biological Engineering is the largest and most comprehensive guide on raw production technology with more than 3000 references and nearly 2000 photographs, figures, tables, and equations. Examining the role of engineering in delivery of quality consumer products, this expansive source covers the development and design of procedures, equipment, and systems utilized in the production and conversion of raw materials into food and nonfood consumer goods - emphasizing and illustrating the various engineering processes associated with the production of materials with agricultural origin. From forest and aquaculture products to biological materials and energy sources, the Encyclopedia offers step-by-step coverage of every system and application utilized in the production of agricultural crops and commodities - discussing tractors and implements, as well as current harvesting, handling, drainage, and irrigation techniques. Highlights of the Second Edition:
Setting a gold standard in the publishing industry, the Dekker Agropedia Collection will stand as the most trusted compilation of resources in the agricultural sciences. The Collection offers:
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