Startseite - Home

Katalog
Catalogue

eBooks

Verlage
Publishers

   Startseite :: Home
   Kontakt :: Contact
   über uns :: about us
   Datenschutz :: Privacy Policy
   Impressum
   Kundeninformation

Dictionary of Food Compounds

Kontakt/Bestellung
Contact/Order

via E-Mail:
info@digento.de  Contact/Order: info@digento.de

Additives, Flavors, and Ingredients

Hrsg. v. Shmuel Yannai

Print + CD-ROM, Online

Print: 2003, 1.784 Seiten, gebunden

Verlag :: Publisher

CRC Press / Chapman & Hall - Taylor & Francis

 

Systemvoraussetzungen :: System requirements

Windows 98, Windows ME, Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista

Preis :: Price*

Print + CD-ROM

384,00 GBP


Online

Preise auf Anfrage / Prices on request


Sonderpreise für akademische Nutzung auf Anfrage

*Der Preis versteht sich zzgl. der gesetzlich gültigen Mehrwertsteuer und Versandspesen.
Preisänderungen vorbehalten.
Price exclusive of VAT and shipping charges. Prices are subject to change.

Das Angebot richtet sich nicht an Verbraucher i. S. d. § 13 BGB und Letztverbraucher i. S. d. PAngV.

ISBN/ISSN

978-1-58488-416-3 (Print + CD-ROM)

Bestellnummer bei digento :: digento order number

104645

Verlagsinformation :: Publisher's information

The Dictionary of Food Compounds with CD-ROM: Additives, Flavors, and Ingredients provides comprehensive information on 30,000 compounds found in food, including:

NATURAL FOOD CONSTITUENTS

- Lipids

- Proteins

- Carbohydrates

- Fatty acids

- Flavonoids

- Alkaloids

FOOD ADDITIVES

- Colorants

- Preservatives

- Antioxidants

- Flavors

FOOD CONTAMINANTS

- Mycotoxins

NUTRACEUTICALS

- Probiotics

- Dietary Supplements

- Vitamins

top  top