Startseite - Home

Katalog
Catalogue

eBooks

Verlage
Publishers

   Startseite :: Home
   Kontakt :: Contact
   über uns :: about us
   Datenschutz :: Privacy Policy
   Impressum
   Kundeninformation

Comprehensive Foodomics

Kontakt/Bestellung
Contact/Order

via E-Mail:
info@digento.de  Contact/Order: info@digento.de

1st Edition

Hrsg. v. Alejandro Cifuentes

Online

Inhalt :: Content

Umfassendes, internationales Referenzwerk mit über 150 ausführlichen Beiträgen von international anerkannten Fachwissenschaftlern und Praktikern zum Bereich Foodomics. Unter dem Begriff "Foodomics" wird das aktuelle lebensmittelanalytische Instrumentarium zusammengefasst, das die Analytische Chemie der Lebensmittelchemie an die Hand gibt und das Wissenschaftlern neue Vorgehensweisen bietet, um steigende Herausforderungen in den Lebensmittel- und Ernährungswissenschaften anzugehen.

Themenschwerpunkte bilden u.a. Transcriptomics, Proteomics, Metabolomics, Genomics, Green Foodomics, Epigenetik und nicht-kodierende RNA, Lebensmittelsicherheit, Lebensmittel-Bioaktivität und Gesundheit, Lebensmittelqualität und Rückverfolgbarkeit, Datenverarbeitung und Systembiologie.

Der Online-Ausgabe liegt die 2021 in 1. Auflage veröffentlichte, 3-bändige Printausgabe zugrunde.

Comprehensive Foodomics, 1st Edition

Verlag :: Publisher

Elsevier Science

Preis :: Price

Preise auf Anfrage / Prices on request

Das Angebot richtet sich nicht an Verbraucher i. S. d. § 13 BGB und Letztverbraucher i. S. d. PAngV.

ISBN/ISSN

978-0-12-816396-2


Bestellnummer bei digento :: digento order number

102260111

Verlagsinformation :: Publisher's information

Comprehensive Foodomics offers a definitive collection of over 150 articles that provide researchers with innovative answers to crucial questions relating to food quality, safety and its vital and complex links to our health. Topics covered include transcriptomics, proteomics, metabolomics, genomics, green foodomics, epigenetics and noncoding RNA, food safety, food bioactivity and health, food quality and traceability, data treatment and systems biology. Logically structured into 10 focused sections, each article is authored by world leading scientists who cover the whole breadth of Omics and related technologies, including the latest advances and applications.

By bringing all this information together in an easily navigable reference, food scientists and nutritionists in both academia and industry will find it the perfect, modern day compendium for frequent reference.

Key Features

  • Brings all relevant foodomics information together in one place, offering readers a "one-stop," comprehensive resource for access to a wealth of information
  • Includes articles written by academics and practitioners from various fields and regions
  • Provides an ideal resource for students, researchers and professionals who need to find relevant information quickly and easily
  • Includes content from high quality authors from across the globe

Readership

Food scientists of all levels in both academia and industry. Nutritionists, physicians in medical practice

top  top